ТЕАТР Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» 3 червня 2011 року о 18:00 в приміщенні Львівського обласного театру ляльок традиційно зігрв благодійну виставу до Міжнародного дня захисту дітей.

Прем’єра вистави за п’єсою-казкою «Квіткова крамничка» відбулася у 2005р. і відтоді є в активному репертуарі ТЕАТРу Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ». Вже не один рік ця вистава йде на сценах професійних театрів Львова і щоразу глядацький зал переповнений.

Акція, як завжди, має благодійне призначення: кошти, які будуть зібрані, після перегляду вистави, передані хворій дитині, а саме – семирічному Миколі Кізло який перебуває вже третій місяць на лікуванні у гематологічному відділені Західно-українського спеціалізованого дитячого медичного центру в м.Львові. У дитини гостра лімфобластна лейкемія. За словами лікарів дитині потрібна пересадка кісткового мозку.

Ролі зіграли:

Пані Ондуліна (власниця квіткової крамнички) – Соломія Кузбит
Тітонька Жоржина – Ганна Бондарук
Ромашка – Єлизавета Булгакова
Троянда – Олена Мартиненко
Кактус – Лілія Продиус
Нарцис – Владислав Грицина
Барвінок – Юлія Багнюк
Тюльпан – Соломія Кузбит
Фіалка – Марта Мартинюк
Пеларгонія – Христина Когут
Фуксії – Віра та Люба Галайко

Режисер – Андрій Сендецький
Автор п’єси – Андрій Сендецький, Олег Болюк
Хореограф –Андрій Сендецький
Головний адміністратор та асистент режисера – Сергій Гаврилович.

Захід відбудеться за сприянням та підтримкою Львівського обласного благодійного фонду «ТОРБА» та управляння культури Львівської обласної державної адміністрації

Дякуємо за підтримку та сприяння:
Fashion studio Andriy SENDETSKYY
ПП «Текстиль-контакт-Львів»
Магазину «Центр паперу».

03 червня 2011р.

Категорії: 2011