ТЕАТР Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» презентував прем’єру вистави Андрія Сендецького за п’єсою Михайла Старицького «По-модньому».

Завдяки Львівському обласному благодійному фонду «ТОРБА», прем’єра вистави відбулась 25 червня 2011 року о 18.00 на сцені Першого українського театру для дітей таюнацтва.

Вистава готувалась впродовж кількох місяців. П’єса «По-модньому» — це водевіль, поставлений згідно традиційним для цього різновиду комедії формам. Сценографом та художником по костюму є сам режисер. Ця п’єса не є першою у репертуарі ТЕАТРУ«СПІРОГРАФ» й вже вкотре акцентує увагу, окрім самої гри акторів, на якісних костюмах, відповідних історичному періоду сюжету, окремі з яких є автентичним вбранням. Вистава розрахована на глядача необмеженого віку, оскільки жарти, що лунають зі сцени, малиб бути цікаві й зрозумілі для усіх.

Увиставі «По-модньому» грає 8 осіб, які складають половину самої трупи Львівського ТЕАТРУ Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ». Наймолодшій акторці, задіяній у виставі, — 10 років: стільки ж як і героїні, яку вона грає.

Показ спектаклю є благодійною акцією, що вже традиційно для цього колективу, оскільки кошти, зібрані під час вистави, будуть передані родичам шестирічного Дениса Бігея, який хворий на артирогрипоз Геринга Стерна. Дитині потрібна термінова операція!

25 червня 2011р.

Категорії: 2011