Львівський обласний благодійний фонд «ТОРБА» і Студія культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» у рамках Львівського міжнародного дитячого фестивалю організовують безкоштовний проект «Буквиця», який полягає в створенні (художньому задумі) міні-картини, композиційному рішенні форми літери шрифту та ілюмінуванню (розмальовці) першої букви тексту — ініціалу, що притаманно літописним фоліантам й давнім друкованим книгам.

Усіх, кому від 7 до 100 років, сердечно запрошуємо у п’ятницю та суботу з 13:00 до 17:00, у неділю з 13:00 до 15:00 у Виставковий комплекс «Львівський палац мистецтв» на останній поверх.

З учасниками проекту працюватиме кандидат мистецтвознавства НАН України, завідувач відділення образотворчого мистецтва Студії «СПІРОГРАФ» Олег Болюк, художник по костюму Андрій Сендецький, викладач малюнку Студії «СПІРОГРАФ» Марія Собчук.

У холі на другому поверсі гості фестивалю зможуть побачити виставку образотворчого мистецтва учасників Студії «СПІРОГРАФ» під назвою «Fabula Folii Artis».

Учасники проекту (майстер-класу) «Буквиця» забезпечуються усім необхідним для роботи реманентом.

Автори найкращих робіт відзначатимуться дипломами, які даватимуть пільговий вступ до Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» на 2012-2013 навчальний рік.

День перший:

День другий:

День третій:

27-29 квітня 2012р.

Категорії: 2012