4 грудня 2020 року відбулась Урочиста презентація виставки кращих художніх творів всеукраїнського проєкту “Просто небилиці”, в якому взяло участь понад 800 учасників з майже усіх областей України.

Вітаємо учнів, студентів та викладачів нашої школи з черговим звершенням. Міжнародна кваліфікаційна колегія відібрала до виставки 160 художніх творів, з них – 6 робіт «спірографців», а саме: Соломії Яремків, Анастасії Терлецької, Єлизавети Шкабари, Єви Тучапської, Марії Атаманюк, Анни Тютюнник. Робота Є. Тучапської «Мурлін Мурло» здобула особливу відзнаку, живопис М. Атаманюк «Каменоїд» виборола лавреатство ІІІ ступеня й, нарешті, Анна Тютюник стала лавреаткою ІІ ступеня за креативний твір «Все почалося з яйця».

Вітаємо усіх молодих мисткинь з високою нагородою! Пишаємось усіма вами і дякуємо за гідне представлення Школи мистецтв «СПІРОГРАФ».

Дякуємо батькам «спірографців» за постійне розуміння та постійну підтримку, а викладачам Школи за якісну едукаційну роботу та професійну підготовку своїх вихованців.

Здоров’я всім та добра!

Категорії: 2020