З радістю вітаємо учасників відділення образотворчого мистецтва Школи мистецтв “СПІРОГРАФ” 2023 року, які вибрали продовжити свій мистецький шлях у вищих навчальних закладах!

З радістю повідомляємо, що наші випускники успішно пройшли вступні екзамени:

  • Марія Іванчак поступила на кафедру книжкової графіки Української Академії Друкарства.
  • Анна Тютюнник обрала навчання на факультеті дизайну середовища Національного університету “Львівська політехніка” та одночасно спеціалізується в галузі архітектури інтер’єрів і мистецтва нових медій в Польсько-Японській Академії Інформаційних Технологій.
  • Анастасія Терлецька вирішила вивчати видавництво та поліграфію в Національному університеті “Львівська політехніка”.

Ми неодноразово підкреслюємо, що наші випускники виявилися витривалими, цілеспрямованими та, відповідно, досягли успіху. “Зелене світло” їх майбутнього заслужено горить яскраво.

Методика навчання, яку вони отримали від висококваліфікованого викладацького колективу “СПІРОГРАФ”, спільно з наполегливістю студентів і підтримкою батьків, завжди приводить до якісних результатів. Ми також щиро вдячні батькам кожного абітурієнта за їхню підтримку і присутність у творчій родині “СПІРОГРАФ”.

Разом ми йдемо до перемоги!

Також, висловлюємо подяку кожному захиснику, який стоїть на захисті України і цивілізованого світу від агресії московського інтервента.

Слава Україні! Героям Слава!

Категорії: 2023