У суботу, 22 січня 2022 року, учні та студенти Едукаційної театральної лабораторії «СПІРОГРАФ» Центру Культурно-Мистецьких Ініціатив презентували семестрову творчу роботу – виставу «По щучому велінню та з дівочим розумінням» за мотивами п’єси-казки  українського класика Марка Кропивницького. Виставу-казку грали на сцені Львівського Авторського Драматичного Театру «ScenA8» (вул. Леся Курбаса 3 / 3 поверх). Це продукт спільної творчої активності учнів першого та сьомого років навчання. Вистава створена під опікою викладачки відділення театрального мистецтва Школи мистецтв «СПІРОГРАФ» і акторки ЛАД Театру Віри Галайко та художнього керівника, актора і режисера ЛАД Театру «ScenA8» Андрія Сендецького.

Півторагодинне дійство у трьох діях здавалося б мало бути виснажливим для гри початківців-дебютерів. Проте артисти створили хорошу атмосферу, про що засвідчила позитивно-емоційна реакція глядачів на перебіг подій у спектаклі.

Учасники Едукаційної театральної лабораторії «СПІРОГРАФ» сердечно запрошують на перегляд творчої роботи – виставу «По щучому велінню та з дівочим розумінням», яка повторно гратиметься у лютому 2022 році. Стежте за репертуарною таблицею Театру.

Категорії: 2022