Днями учасники молодшої групи відділення танцювального мистецтва Студії культури та мистецтв «СПІРОГРАФ» дебютували на великій сцені Львівського Центру дитячої та юнацької творчості Галичини.

Не зважаючи на відсутність можливості проби сцени та свій перший виступ поза стінами рідного тренувального простору значної частини маленьких Спірографців, рівень запрезентованої танцювальної конкурсної програми отримав від організаторів заходу друге місце.

На відміну від чималої кількості своїх однолітків – учасників фестивалю-конкурсу, спірографці показали свою танцювальну майстерність у двох танцювальних номерах і без супроводу дорослих на сцені, гідно презентуючи школу хореографії «СПІРОГРАФ».

Академічна Рада Студії та адміністрація ЦКМІ вітає колектив молодшої групи з ефектним дебютом на великій сцені, гідне представлення танцювальної майстерності та участю у своєму першому танцювальному змаганні – 27.05.2017 року на фестивалі-конкурсі «Сяйво княжого міста».

Організаторам фестивального проекту та друзям – «танцювальним колективам» велика дяка за гарний настрій та приємні враження від заходу.

27 травня 2017 р.

Категорії: 2017